Dierenkliniek Animalis Delft

Hoefslagendreef 9, 2614ML Delft  

015-7370135

 

 

Welkom op de website van Dierenkliniek Animalis in Delft.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij bestedierenartsen.nl. Daarbij hoort ook een vernieuwde website, die kunt u aanklikken. Wanneer u een review achterlaat maakt u kans op een cadeaubon ter waarde van 75 euro die te besteden is in de webshop!

 

Onze kliniek is 5 dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00u, op woensdag van 8.30 tot 12.30u. 

Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 015 - 737 0135. Dit nummer staat dan doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dierenarts. In enkele gevallen of tijdens vakantie krijgt u het antwoordapparaat. U krijgt dan informatie waar wij naar doorverwijzen in geval van spoed.

We hebben maar een enkele telefoonlijn; dat betekent dat u het bandje te horen krijgt als we in gesprek zijn. Probeer het dan na een paar minuten nog een keer alstublieft.

 

Van 13 tot en met 20 oktober gaat dierenarts Angelina naar Lesbos voor een castratie- en sterilisatieaktie om dierenleed te voorkomen. In Griekenland is dat helaas aan de orde van de dag. Er worden ongeveer 100 zwerfdieren verzameld die gecastreerd gaan worden en zo nodig ook voorzien van medische zorg. Op deze manier hopen we te te voorkomen dat eventuele pups of kittens worden mishandeld of ziek worden en dood gaan. Een week lang hard werken dus!

Tijdens deze week zal de kliniek gesloten zijn. Voor spoedgevallen verwijzen we u graag door naar het Huisdierenziekenhuis in Honselersdijk. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0174 - 62 45 44, en buiten openingstijden op 0900 - 3344455.

We zijn wel via mail bereikbaar, maar hopen op uw begrip als het wat langer duurt voor u antwoord krijgt. We hopen op uw begrip!

 

 

 

De dierenarts met aandacht en liefde voor uw dier!

Welkom bij Dierenkliniek Animalis.

Dierenarts Angelina Schraverus - de Jong is het gezicht van de kliniek.
Wij verzorgen met name eerstelijns diergeneeskunde.
Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor

  • Vaccinaties
  • Consulten
  • Rontgenfoto's
  • Bloedonderzoek
  • Sterilisatie en castratie van uw hond, kat, konijn of knaagdier, maar ook fretten zijn welkom
  • Gebitsbehandelingen
  • Laboratoriumtesten
  • Informatie, voorlichting en advies.

Op verzoek komen wij ook bij u thuis.*

Bij ons staat de zorg voor uw dier centraal, maar we denken ook graag mee met de eigenaar. Samen met u zoeken we naar wat de mogelijkheden zijn voor uw huisdier, in uw en zijn (of haar) situatie. We geven informatie over de aandoening, de medicijnen en wat je kunt verwachten voor de toekomst. Zo kunnen we samen een eventueel traject uitstippelen waar u zich in kunt vinden, waardoor we voor de behandeling van uw dier de juiste keuzes kunnen maken voor zijn of haar toekomst.

Konijnen en knaagdieren zijn van harte welkom; ik heb ruime ervaring met opereren van bijzondere dieren, en de mogelijkheid tot gasnarcose is daarbij een uitkomst.

Bent u op zoek naar een kundige en ervaren konijnenarts, bent u dus bij mij aan het juiste adres.

Voor meer informatie en een afspraak belt u naar 015-7370135.

Het kan zijn dat ik bezig ben met een patiënt of om andere reden niet in staat ben om de telefoon op te nemen. Spreek daarom altijd mijn voicemail in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!

U kunt ons ook per e-mail bereiken op dierenarts@dierenkliniekanimalis.nl - maar ook via Facebook en Twitter !

Volg ons


 

* Voor een huisvisite rekenen we extra kosten. Binnen een straal van 20km vanaf de kliniek in Delft wordt 29.90 euro voorrijkosten in rekening gebracht, daar buiten 50 euro.