Dierenkliniek Animalis Delft

Hoefslagendreef 9, 2614ML Delft  

015-7370135

 


 

Welkom op de website van Dierenkliniek Animalis in Delft.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij bestedierenartsen.nl. Daarbij hoort ook een vernieuwde website, die kunt u aanklikken. Wanneer u een review achterlaat maakt u kans op een cadeaubon ter waarde van 75 euro die te besteden is in de webshop!

 


Belangrijk nieuws voor wie onze kliniek wil bezoeken en met de auto vanaf Delft Noord / Kuijperwijk / Prinses Beatrixlaan of Rijswijk komt: per 16 november is er tussen de Kristalweg en de Hoefslagendreef een doorrijverbod gekomen voor niet-bewoners, de gemeente Delft heeft dit de Verkeersknip genoemd. Zonder ontheffing mag je hier dus niet meer doorrijden, er wordt op kenteken gecontroleerd. Degenen die er toch door rijden krijgen helaas een boete.

Hoe zijn we wel te bereiken? Vanuit Rijswijk adviseren we een klein stukje de A4 te pakken en dan afslag 12, Den Haag Zuid, daarvandaan de borden Harnaschpolder volgen. Vanaf de Beatrixlaan is het beter om richting ziekenhuis Reinier de Graaf te rijden, dan de borden Den Hoorn volgen, uitrijden via de Buitenwatersloot tot op de Woudseweg, richting de A4. Bij de stoplichten waar bedrijf Benfried (met grote tuintegels) zit rechtsaf slaan en de Harnaschdreef uitrijden, om Werkze! heen, rechtsaf en meteen linksaf, en dan vind u de kliniek.
http://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/82658/verkeersknip-als-wapen-tegen-sluipverkeer-

 

Openingstijden

Onze kliniek is 5 dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00u, op woensdag van 8.30 tot 12.30u. 

Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 015 - 737 0135. Dit nummer staat dan doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dierenarts. In enkele gevallen of tijdens vakantie krijgt u het antwoordapparaat. U krijgt dan informatie waar wij naar doorverwijzen in geval van spoed.

We hebben maar een enkele telefoonlijn; dat betekent dat u het bandje te horen krijgt als we in gesprek zijn. Probeer het dan na een paar minuten nog een keer alstublieft.

 

De dierenarts met aandacht en liefde voor uw dier!

Welkom bij Dierenkliniek Animalis.

Dierenarts Angelina Schraverus - de Jong is het gezicht van de kliniek.
Wij verzorgen met name eerstelijns diergeneeskunde.
Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor

  • Vaccinaties
  • Consulten
  • Rontgenfoto's
  • Bloedonderzoek
  • Sterilisatie en castratie van uw hond, kat, konijn of knaagdier, maar ook fretten zijn welkom
  • Gebitsbehandelingen
  • Laboratoriumtesten
  • Informatie, voorlichting en advies.

Op verzoek komen wij ook bij u thuis.*

Bij ons staat de zorg voor uw dier centraal, maar we denken ook graag mee met de eigenaar. Samen met u zoeken we naar wat de mogelijkheden zijn voor uw huisdier, in uw en zijn (of haar) situatie. We geven informatie over de aandoening, de medicijnen en wat je kunt verwachten voor de toekomst. Zo kunnen we samen een eventueel traject uitstippelen waar u zich in kunt vinden, waardoor we voor de behandeling van uw dier de juiste keuzes kunnen maken voor zijn of haar toekomst.

Konijnen en knaagdieren zijn van harte welkom; ik heb ruime ervaring met opereren van bijzondere dieren, en de mogelijkheid tot gasnarcose is daarbij een uitkomst.

Bent u op zoek naar een kundige en ervaren konijnenarts, bent u dus bij mij aan het juiste adres.

Voor meer informatie en een afspraak belt u naar 015-7370135.

Het kan zijn dat ik bezig ben met een patiënt of om andere reden niet in staat ben om de telefoon op te nemen. Spreek daarom altijd mijn voicemail in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!

U kunt ons ook per e-mail bereiken op dierenarts@dierenkliniekanimalis.nl - maar ook via Facebook en Twitter !

Volg ons


 

* Voor een huisvisite rekenen we extra kosten. Binnen een straal van 20km vanaf de kliniek in Delft wordt 29.90 euro voorrijkosten in rekening gebracht, daar buiten 50 euro.